Balesetek Győr-Moson-Sopron megyében

2017. 07. 16., v - 05:11
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses és hatanyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2017. július 15-én 13 óra 46 perckor a Győrben a Bartók Béla úton. Egy 27 éves nő személygépkocsival közlekedett az Álmos utca felől, a Szigethy Attila út irányába. Közlekedése során - eddig ismeretlen okból – a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére behajtott a Szigethy Attila út és a Bartók Béla út kereszteződésébe, ahol összeütközött egy jobbról érkező személygépkocsival. A közlekedési balesetben három fő sérült.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 11 órakor a 83-as számú főúton, Győrszemere térségében. Egy 24 éves férfi közlekedett személygépkocsival Győrszemere felől Győr irányába. A főút 64-es kilométerszelvényénél egy jobbra ívelő útkanyarulatban - eddig tisztázatlan okból – gépjárműve felett elveszítette az uralmát, majd az árokba hajtott, ahol a személyautó a tetejére borult. A közúti közlekedési baleset során személyi sérülés nem történt.

A közúti közlekedési balesetek bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.