Balesetek Zalában

2017. 04. 21., p - 09:36
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három könnyű sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Karmacs külterületén 2017. április 20-án 8 óra 30 perckor, a Kisfaludy utcában közlekedett egy csabrendeki férfi az általa vezetett személyautóval. A havas, esős időben a nedves úttesten a sofőr nem az időjárás és útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességét, és lesodródott az útról majd egy fának csapódott.  Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett.

Gelsén 15 óra körül közlekedett egy alsórajki férfi a Kossuth utcában egy Opel típusú személyautóval, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy az útszélén álló személyautónak. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett.

Borsfán 21 óra körül közlekedett egy bánokszentgyörgyi férfi Becsehely felé, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy hídfőnek ütközött, majd a jármű felborult. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint a sofőr 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam