Baleseti összesítő

2017. 04. 14., p - 08:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az alábbi személyi sérüléses balesetek helyszínén intézkedtek.

Egy nő 2017. április 13-án 6 óra 10 perc körül közlekedett gépkocsival Debrecen-Józsán, a Sillye Gábor utcával szemben lévő szervizúton, a Szentgyörgyfalvi út irányába. A sofőr a Szentgyörgyfalvi út és Sillye Gábor utca kereszteződésében az ott lévő „ Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem állt meg, így nekiütközött a Szentgyörgyfalvi úton közlekedő személygépkocsinak. A baleset következtében az elsődleges orvosi vélemény alapján a nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy nő 2017. április 13-án 7 óra 40 perckor személygépkocsijával az útpadkára lehúzódva várakozott Berettyóújfaluban, a Tardy utcán. A sofőr a gépkocsi ajtaját úgy nyitotta ki, hogy nem nézett körül, így annak nekiütközött egy, az úton közlekedő kerékpáros. A nő az ütközés következtében az úttestre esett. A baleset következtében a kerékpáros nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy fiú 2017. április 13-án 15 óra körül Hajdúsámsonban, az Árpád úton át akart szaladni a közlekedő járművek között, azonban egy, az adataink szerint sebességét nem megfelelően megválasztó autóbusz elütötte őt. A 10 éves gyerek a baleset következtében az orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 17 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 4 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Többször visszajárt lopni

A tulajdonos tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 24 éves férfit, aki hat alkalommal lopott egy tatabányai zöldségesből.

 

Szép kor

Nyugállományú hadnagyot köszöntöttek az aktív alezredesek.

 

Ököllel ütötte a sértett fejét

A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint többször is megverte az egyik alkalmazottját. A sértett súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett.