Békés megyében történt

2016. 10. 23., v - 09:09
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szeméremsértés és bolti lopás Békéscsabán, szabálysértési őrizetbe vétel Orosházán.

Békés megyében 2016. október 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2016. október 22-én őrizetbe vett egy 42 éves békéscsabai férfit. S. László ittas állapotban az egyik emlékmű előtt a padon ülve hangosan káromkodott és a nemi szervét mutogatta az arra járóknak. Az intézkedő járőrökkel is agresszíven viselkedett és szidalmazta őket. A rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

 

Orosházán, az egyik nagyáruházból 2016. október 22-én egy férfi fizetés nélkül édességet akart elvinni. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Az egyik békéscsabai nagyáruház biztonsági őre 2016. október 22-én tetten ért egy férfit és egy fiatalkorú lányt, akik egy játékgépet próbáltak ellopni az üzletből. A 48 éves hunyai Sz. Z. és társa ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.