Biciklitolvajok rendőrkézen

2014. 11. 03., h - 10:29
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Lakossági segítséggel fogták el a csongrádi rendőrök a háromfős csoportot.

Egy csongrádi lakos tett bejelentést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. október 28-án 22 óra 30 perckor, miszerint a Fő utcai zárt kerékpártárolónál tolvajokat tart vissza. A kiérkező rendőrök a két férfit és a közelben várakozó női társukat elfogták és előállították őket a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás. A nyomozók további 11 bicikli, egy dísztárcsa és egy porvédő gumi eltulajdonításával is gyanúsítják őket. A terheltek kiskunfélegyházi lakhelyén magtartott házkutatás alkalmával az egyenruhások - a helyi rendőrökkel együttműködve - négy kétkerekűt foglaltak le.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a gyanúsítottakat gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.