Elégették a játszótér kerítésének egy részét

2015. 09. 28., h - 15:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Három férfi rongálta meg Eleken, a Vasút soron lévő játszótér fából készült kerítését. A deszkákat azért törték össze és lopták el, mert kevés volt a tűzifájuk a szalonnasütéshez.

A Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott három eleki férfi ellen. A 32 éves B. A. és a 20 éves K. Gy. 17 éves társukkal 2015. március 21-én, az esti órákban eltulajdonították Eleken, a Vasút soron lévő játszótér kerítésének egy részét. A deszkákat és az azokat rögzítő vaspántokat letörték, majd a faanyagot elhordták. A gyanúsítottak kihallgatásukon elmondták, hogy egyikük házának udvarán szalonnát sütöttek és kevés volt a tűzre való fájuk. Ezért rongálták meg a kerítést, amelyben több tízezer forint kárt okoztak.

 

A rendőrség a háromtagú társaság tagjait lopás vétség elkövetésével gyanúsítja. A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a bűncselekmény miatt elrendelt nyomozást 2015. szeptember 23-án lezárta és az eljárás iratait a gyanúsítottak ellen vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.