Elfogatóparancs volt ellenük érvényben

2017. 06. 12., h - 07:44
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Tatabányán és Oroszlányon fogták el a két férfit.

A rendőrök 2017. június 11-én 3 óra 20 perckor Tatabányán, az Otthon utcában igazoltattak egy 30 éves helyi lakost. A járőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot és előállították, majd őrizetbe vették.

Szintén őrizetbe vették azt a férfit, akit 2017. június 11-én 20 óra 35 perckor ellenőriztek az oroszlányi rendőrök. A 48 éves oroszlányi lakos ellen a Győri Törvényszék lopás elkövetése miatt rendelt el körözést.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.

 

Kamionban bújt meg a két határsértő

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.