Előzetes letartóztatásba került a csaló

2017. 01. 27., p - 14:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök elfogták, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 28 éves gyanúsítottat.

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Árpád 28 éves budapesti lakos ellen.

A rendőrségen a sértett tett feljelentést 2017. január 17-én, mivel a bankszámlájáról ismeretlen tettes a feljelentést megelőzően interneten keresztül három alkalommal, összesen közel 7 millió forintot utalt át egy 2017. január 16-án nyitott folyószámlára.

A Gyömrői Rendőrőrs munkatársai az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit 2017. január 23-án egy fővárosi bankfiók előtt fogtak el, amikor éppen a bűncselekmény elkövetése során megszerezett pénzt akarta felvenni.

B. Árpádot előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2017. január 26-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.