Előzetes letartóztatásba került a csaló

2017. 01. 27., p - 14:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök elfogták, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 28 éves gyanúsítottat.

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Árpád 28 éves budapesti lakos ellen.

A rendőrségen a sértett tett feljelentést 2017. január 17-én, mivel a bankszámlájáról ismeretlen tettes a feljelentést megelőzően interneten keresztül három alkalommal, összesen közel 7 millió forintot utalt át egy 2017. január 16-án nyitott folyószámlára.

A Gyömrői Rendőrőrs munkatársai az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit 2017. január 23-án egy fővárosi bankfiók előtt fogtak el, amikor éppen a bűncselekmény elkövetése során megszerezett pénzt akarta felvenni.

B. Árpádot előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2017. január 26-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.