Előzetes letartóztatásba került a csaló

2017. 01. 27., p - 14:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök elfogták, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a 28 éves gyanúsítottat.

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Árpád 28 éves budapesti lakos ellen.

A rendőrségen a sértett tett feljelentést 2017. január 17-én, mivel a bankszámlájáról ismeretlen tettes a feljelentést megelőzően interneten keresztül három alkalommal, összesen közel 7 millió forintot utalt át egy 2017. január 16-án nyitott folyószámlára.

A Gyömrői Rendőrőrs munkatársai az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit 2017. január 23-án egy fővárosi bankfiók előtt fogtak el, amikor éppen a bűncselekmény elkövetése során megszerezett pénzt akarta felvenni.

B. Árpádot előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. Az illetékes bíróság 2017. január 26-án elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset Érden

Egy autós lesodródott az útról és egy jelzőtáblának ütközött. A vezető életét vesztette, utasa megsérült.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.