Fűben bújt el a tolvaj

2014. 07. 25., p - 08:51
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a helyszínen elfogták az 53 éves férfit.

 

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. István 53 éves mátramindszenti lakos ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2014. július 24-én 21 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy mátramindszenti ingatlan melléképületébe ismeretlen személy hatolt be. A perceken belül helyszínre érkező rendőrök láttán az ott tartózkodó férfi elmenekült.  Az egyenruhások a közeli magas fűben elbújt gyanúsítottat elfogták, aki ezt megelőzően a ház udvaráról és melléképületeiből több fémtárgyat készített össze, azzal a szándékkal, hogy azt eltulajdonítsa. A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, az általa eltulajdonítani kívánt értékeket lefoglalták.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.