Gyors felderítés

2016. 04. 07., cs - 08:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagyhalászi rendőrök a gyanúsított lakóházában az eltulajdonított számítógépet megtalálták és visszaadták az intézmény vezetőjének.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsére 2016. április 4-én 7 óra 30 perckor egy helyi általános iskola igazgatója tett bejelentést, hogy az éjszaka folyamán az intézmény könyvtárának ablakát ismeretlen tettes betörte, és onnan egy asztali számítógépet tulajdonított el. A rendőrök azonnal megkezdték a helyszínelést és az adatgyűjtést. A gyors intézkedés eredményeként hamarosan a látókörükbe került egy 33 éves helyi férfi, akit lakóházában elfogtak, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrőrsre előállítottak. Cs. Zoltán gyanúsítottkénti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eltulajdonított gépet a gyanúsított lakóházában megtalálták, lefoglalták, majd visszaadták az intézmény vezetőjének.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.