Hamar meglett az ellopott kerékpár

2017. 04. 02., v - 08:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A két gyanúsítottól lefoglalt kerékpárt a debreceni rendőrök visszaadták a sértettnek.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2017. április 1-jén 18 óra 26 perckor arról, hogy az egyik debreceni idősek otthonának udvaráról ismeretlenek ellopták a kerékpárját. A körzeti megbízottak rövid időn belül a Monostorpályi úton felismerték az eltulajdonított kerékpárt, amivel két fiatal fiú közlekedett. A rendőrök megállították és igazoltatták 22 éves H. Pétert és 15 éves társát, akik először tagadták, hogy ők lopták volna el a biciklit. A két helyi lakos a kétkerekű eredetével nem tudott elszámolni, majd elismerték, hogy azt pár perccel korábban lopták el az egyik idősek otthona előtti kerékpártárolóból. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított helyi lakosokat a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. Az eljárás során mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A gyanúsítottaktól lefoglalt kerékpárt a rendőrök visszaadták jogos tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.