Hamar meglett az ellopott kerékpár

2017. 04. 02., v - 08:44
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A két gyanúsítottól lefoglalt kerékpárt a debreceni rendőrök visszaadták a sértettnek.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2017. április 1-jén 18 óra 26 perckor arról, hogy az egyik debreceni idősek otthonának udvaráról ismeretlenek ellopták a kerékpárját. A körzeti megbízottak rövid időn belül a Monostorpályi úton felismerték az eltulajdonított kerékpárt, amivel két fiatal fiú közlekedett. A rendőrök megállították és igazoltatták 22 éves H. Pétert és 15 éves társát, akik először tagadták, hogy ők lopták volna el a biciklit. A két helyi lakos a kétkerekű eredetével nem tudott elszámolni, majd elismerték, hogy azt pár perccel korábban lopták el az egyik idősek otthona előtti kerékpártárolóból. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított helyi lakosokat a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. Az eljárás során mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A gyanúsítottaktól lefoglalt kerékpárt a rendőrök visszaadták jogos tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.