Hétvégi országos összesítő

2017. 06. 12., h - 04:55
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 72 óra intézkedései számokban.

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 168 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 4 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 4 személy vesztette életét, 48 súlyos és 126 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 662 személyt fogott el, közülük 116 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 450 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 669 személyt állítottak elő, köztük 291 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 65 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 415 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. június 9-én 0 óra és 2017. június 11-én 24 óra közötti időszakban a rendőrök 109 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 176 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 2 személy ellen embercsempészés, 5 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás. Magyarország területén 6 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.