Hírek Békés megyéből

2017. 06. 12., h - 09:25
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset Szarvason és Mezőberényben, őrizetbe vétel Orosházán.

Békés megyében 2017. június 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvas külterületén 0 óra 40 perckor egy személygépkocsi letért az útról, árokba hajtott és fának ütközött. A balesetben az autó vezetője 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett. Mezőberényben, a Gyomai úton 19 óra után néhány perccel összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autóban a vezető, a másik autóba az utas sérült meg könnyebben.

 

Orosházán, a Szarvasi úton 2017. június 11-én, 21 óra 15 perc körül egy férfi kiabált és az úttesten akadályozta a forgalmat. A 20 éves békési férfit az Orosházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Maszkos fegyveres rabló

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták azt a férfit és társát, akik ki akartak rabolni egy XIII. kerületi dohányboltot.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.