Hírek Hajdú-Bihar megyéből

2014. 07. 05., szo - 09:32
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 2 személyt pedig az ország területén történt jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 28 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendőrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 3 könnyű sérüléssel végződött.

 


A Debreceni Rendőrkapitányság – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy hosszúpályi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 4-én 15 óra körüli időben az egyik Hosszúpályiban található szórakozóhelyen két férfi vitatkozni kezdett, majd a 19 éves helyi lakos ököllel megütötte a sértettet. A 25 éves férfinek az ütéstől felrepedt a fejbőre. A vendéglátóhely alkalmazottja az esetről telefonon értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a 19 éves bántalmazót elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók L. Attilát gyanúsítottként kihallgatták, mely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 


A rendőrök 2014. július 4-én 22 óra 40 perckor Hajdúhadházon, a vasútállomás környékén járőröztek, amikor a sínek mellett észrevettek egy férfit, akit igazoltattak. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy ellene lopás vétség elkövetése miatt a Debreceni Járásbíróság által kiadott elfogatóparancs van érvényben. A 33 éves B. Tibort az egyenruhások elfogták és előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették az újszentmargitai lakost.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.