Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2014. 12. 11., cs - 09:21
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Szolnoki Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két fiatalkorú fiú ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két 16 éves fiú 2014. december 10-én 17 óra és 18 óra 20 perc közötti időben Tiszaföldvár város egyik általános iskolájának udvaráról eltulajdonított egy számzáras lakattal lezárt kerékpárt.

A rendőrök pár órán belül azonosították, a lakcímükön elfogták és a Tiszaföldvári Rendőrőrsre előállították a jogsértőket. A rendőrök a fiúk lakcímén megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt. A nyomozók a két fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták.

 

 

Garázdaság és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Karcagi Rendőrkapitányság B. Anikó ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves nő 2014. december 10-én 7 óra 45 perc körüli időben Karcag város belterületén, korábbi nézeteltérés miatt bántalmazott és két alkalommal az orrán megütött egy helyi lakost, aki a bántalmazás következtében sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően B. Anikó önként bement a kapitányságra, ahol a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, beismerő vallomást tett. A nyomozók által beszerzett adatok szerint a bántalmazást megelőzően a 35 éves bejelentő is megütötte a gyanúsítottat, mely cselekménye miatt garázdaság vétség elkövetése miatt őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

 

 

A megye rendőrei az elmúlt 24 órában négy személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam