Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2015. 03. 20., p - 09:21
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A megye rendőrei az elmúlt 24 órában három férfit fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított egy szentesi lakos ellen. A járőrök 2015. március 19-én 13 óra 15 perckor Tiszakürt külterületén, a 4-es számú főút mellett érték tetten a 35 éves nőt, aki anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a szabálysértőt elfogták és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették.

 

A Szolnoki Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást D. Ferenc szolnoki lakos ellen. A járőrök 2015. március 19-én 9 óra 50 perckor Szolnok belterületén állították meg a személygépkocsijával közlekedő 50 éves férfit. A rendőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a gépjárműre egy másik gépkocsi rendszámtáblája van felszerelve. Az egyenruhások a gépkocsi vezetőjét bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte tettét.

 

A tulajdonos 2015. március 19-én észlelte, hogy ismeretlen ellopta kenderesi házának udvaráról kerti szerszámait. A bejelentést követően a Kenderesi Rendőrőrs beosztottjai azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként pár órán belül azonosították, felkutatták és elfogták a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves kunhegyesi fiút, aki az ellopott eszközöket időközben értékesítette. A rendőrök előállították lakásáról a fiatalkorút a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam