Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2015. 08. 03., h - 08:09
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

 

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei egy nőt és öt férfit fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást két újszászi lakos ellen.  Állampolgári jelzésre érkeztek a rendőrök a Kunszentmárton külterületén lévő erdőbe. A járőrök 2015. augusztus 2-án 14 óra 45 perc körüli időben tetten értek két férfit, akik kutyák segítségével szarvasgombát szedtek. A járőrök lefoglalták az újszászi lakosoknál talált több mint 1,5 kilogramm szarvasgombát, a jogsértőket előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették őket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.