Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2015. 08. 03., h - 08:09
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

 

Az elmúlt 24 órában a megye rendőrei egy nőt és öt férfit fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

 

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást két újszászi lakos ellen.  Állampolgári jelzésre érkeztek a rendőrök a Kunszentmárton külterületén lévő erdőbe. A járőrök 2015. augusztus 2-án 14 óra 45 perc körüli időben tetten értek két férfit, akik kutyák segítségével szarvasgombát szedtek. A járőrök lefoglalták az újszászi lakosoknál talált több mint 1,5 kilogramm szarvasgombát, a jogsértőket előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési őrizetbe vették őket.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Garázdaság Egerben

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható fiatal azonosításához.

 

Unokája rabolta ki a nagymamát

A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták azt a fiatalembert, aki bevásárlásból hazafelé tartó nagymamájától erőszakkal elvette ötszáz forintját.

 

Lengyel kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Mindent vitt

A rendőrök azonosították, és elfogták azt a szendrői férfit, aki ittasan anyagi káros közlekedési balesetet szenvedett, majd hátrahagyta autóját, amellyel egy sor szabálysértést is elkövetett.

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.