Hírek Somogy megyéből

2014. 09. 29., h - 11:24
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltott vezető Kaposváron, tiltott prostitúció Balatonvilágoson és kishajó mentése a Balatonon.

A kaposvári egyenruhások 2014. szeptember 28-án 23 óra 20 perckor Kaposváron, a Füredi utcában ellenőrizték egy személygépjármű vezetőjét. Kiderült, hogy a 45 éves sofőrt a Kaposvári Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. O. Ernő mernyei lakost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

 

A siófoki rendőrök Balatonvilágos külterületén a 64-es számú út melletti földes úton ellenőriztek egy parkoló személygépjárművet és az abban tartózkodó férfit és nőt. Az ellenőrzés alkalmával kiderült, hogy a hölgy pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott a férfinak. A 27 éves nőt elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabadon távozhatott. Ellene tiltott prostitúció szabálysértése miatt, míg a szolgáltatást igénybe vevő férfivel szemben szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalmának megszegése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

 

A fonyódi vízirendőrök 2014. szeptember 28-án 19 óra 16 perckor a Balatonboglár és Révfülöp előtti vízterületre mentek, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy egy vitorlás motorját nem tudták beindítani, így nem tudtak partot érni. A kiérkező vízirendőrök a parttól 2200 méterre 19 óra 44 perckor megtalálták a keresett hajót a rajta tartózkodó három személlyel együtt. Szolgálati kisgéphajóval vontára vették a vitorlást és a balatonboglári kikötőbe bevontatták, ahol a kishajót és a fedélzetén tartózkodó férfit, valamint két hölgy utasát biztonságba helyezték. Közben a hajó vezetőjét ellenőrizték, aki nem tudott hajólevelet átadni, ezért vele szemben szabálysértési feljelentést tettek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.