Hírek Veszprém megyéből

2017. 03. 19., v - 07:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, tizenkét főt fogott el, közülük tíz személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. Négy személyt állítottak elő, köztük egy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2017. március 18-án hajnalban ellenőriztek Veszprém belterületén egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során az ajkai sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott. A férfit az egyenruhások további mintavétel céljából előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvette a telefonját

Egy cselekvőképességében korlátozott fiatalember telefonját vette el egy magyarcsanádi fiú. A makói nyomozók a gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Vele szemben kifosztás miatt indult eljárás.

 

Garázdaság Gyálon

Egy közlekedési konfliktust követően bántalmazták egymást az érintettek és családtagjaik.