Kaszinózott

2014. 08. 26., k - 15:31
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem létező vállalkozásához kért kölcsön pénzt a 36 éves kecskeméti férfi.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Jenő 36 éves kecskeméti lakos ellen. 

 

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi szándékosan tévedésbe ejtette kecskeméti ismerősét azzal, hogy faipari termékek behozatalával és értékesítésével foglalkozik. Vállalkozása működtetéséhez 2013. szeptember 12-től 2013. november 22-ig öt alakalommal készpénzt kért kölcsön a sértettől, melyről szerződés is készült, azonban tartozását nem fizette vissza.

 

A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeképpen kiderült, hogy B. Jenő nem működtet faipari vállalkozást. A férfi gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, hogy a kapott pénzt kaszinóban költötte el.

 

A rendőrség a nyomozást 2014. augusztus 25-én befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldi meg a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segített

Szabadnapos rendőrt értesített egy sértett, akinek nyitva hagyott autójából ellopták pénztárcáját, benne személyes irataival és készpénzével Mezőkövesden.