Kolbászt és szalámit lopott

2014. 07. 17., cs - 11:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki az egyik balmazújvárosi családi ház melléképületéből több kolbászt ellopott. A tettes most a bíróság előtt felelhet tettéért.

A nyomozás adatai szerint 2014. július 13-án 5 óra körüli időben Balmazújvárosban, egy férfi átmászott az egyik családi ház kerítésén, majd bement az ingatlan melléképületébe, ahonnan eltulajdonított 7 kilogramm füstölt kolbászt és 3 szál szalámit, majd a helyszínről távozott. A sértett az esetről másnap 11 óra 10 perckor tett feljelentést a rendőrségen, melyet követően az egyenruhások adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek. Pár órán belül a rendőrök látókörébe került egy nagyhegyesi lakos, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A 31 éves V. Tamás a nyomozóknak beismerő vallomást tett.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a terhelttel szemben befejezte a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és a keletkezett iratokat 2014. július 15-én bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.