Közlekedési baleseti összesítő

2017. 02. 28., k - 09:01
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt közlekedési balesetek Győr-Moson-Sopron megyében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. február 27-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A rendőrségre érkezett bejelentés arról, hogy 2017. február 27-én 6 óra 50 perckor közúti közlekedési baleset történt. Egy gyalogos Mosonudvar térségében, a 86-os számú főúton akart átkelni az ott lévő autóbuszmegállóhoz. A főútvonalon történő áthaladása során – eddig tisztázatlan okból – féktávolságon belül lépett egy Jánossomorja irányából Mosonmagyaróvár irányába közlekedő tehergépjármű elé, ennek következtében az autó elütötte. Az ütközéstől a gyalogos az út melletti füves árokba esett és megsérült, ezért a mentők a helyszínről kórházba szállították.

Az ügyben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást indított.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.