Nem tudott elszámolni a fával

2016. 10. 13., cs - 08:14
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasolt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság egy 35 éves borsfai férfi ellen.

A sértett 2014 őszén bízta meg a gyanúsítottat azzal, hogy a Pusztaszentlászlón lévő, legelőnek minősített területeit tisztítsa meg és az egyikről vágja ki az akácost tűzifának. A 35 éves férfi azonban a gyanú szerint a többi területről is jelentős mennyiségű fát termelt ki, amit jogtalanul eltulajdonított. A gyanúsított ezzel több, mint egymillió forint kárt okozott a sértettnek.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a borsfai férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.