Ordítozó férfihoz hívták a rendőröket

2015. 07. 09., cs - 15:20
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A turai körzeti megbízott mentőt hívott a 35 éves férfihoz.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. július 8-án a kora délutáni órákban érkezett állampolgári bejelentés arról, hogy Turán, a Bacsó Béla utcában egy félmeztelen, ordítozó férfi beugrott több ingatlan kertjébe.

A helyszínre érkező rendőrök többször felszólították a férfit a személyazonosságának igazolására, aki ennek nem tett eleget, hanem megpróbált egy szomszédos ingatlan kerítésén átugorva elszaladni a rendőrök elől. A férfi mozgása koordinálatlan volt, átfutott egy tujasoron, nekiment egy kerti grillnek és több kerítésnek is.

A rendőrök utána mentek és az ön- és közveszélyes állapotban lévő személyt a földről felemelték, aki ekkor rugdosódni kezdett, ezért őt megbilincselték és mentőt hívtak hozzá.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a 35 éves férfit, aki a gondos orvosi ellátás ellenére az éjszakai órákban életét vesztette. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a halálát szívelégtelenség okozta.

A haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.