Örömfutás és lakótelepi nap toborzással

2017. 06. 12., h - 15:47
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök két helyi rendezvényen is jelen voltak az elmúlt hétvégén.

A 2017. június 10-én hetedik alkalommal megrendezett pápai Örömfutás rendezvényen helyet kapott a helyi rendőrkapitányság is. A futáson résztvevők megtekinthették a város Fő terén kiállított rendőrautót, valamint kipróbálhatták a rendőrségi csapatszolgálati pajzsot és a sisakot.

Később az egyenruhások a pápai Igal Lakótelepi Napon voltak jelen, ahol közlekedési színezővel, baleset-megelőzési kirakókkal és keresztrejtvénnyel várták a programra érkező gyermekeket. Amíg a fiatalok játszottak, addig szüleik tesztlapok kitöltésével tehették próbára KRESZ tudásukat és vagyonvédelmi ismereteiket. A lakótelepi eseményen a Készenléti Rendőrség munkatársa tájékoztatást adott a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a képzésről az érdeklődőknek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.