Országos összesítő

2017. 03. 21., k - 05:02
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei a számok tükrében.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 42 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy életét vesztette, 11 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.  

A szolgálatot ellátó állomány összesen 162 személyt fogott el, közülük 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 215 személyt állítottak elő, köztük 93 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 105 esetben foganatosítottak.

Magyarország területére 2017. március 20-án 0 óra és 2017. március 20-án 24 óra közötti időszakban 14 fő szándékozott illegálisan bejutni a magyar-szerb határon. A rendőrök és a katonák 3 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben, 11 főt feltartóztattak és átkísértek az ideiglenes biztonsági határzáron, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az akkumulátort is ellopta

Vádemelési javaslattal fejezték be a pesterzsébeti rendőrök annak a férfinak az ügyét, aki kisteherautókat tört fel Budapesten.

 

Újraélesztették

A rákospalotai rendőrök mentették meg annak a férfinak az életét, aki majdnem életét vesztette egy füstmérgezésben.

 

Segítettek

Jász-Nagykun-Szolnok megye területén az elmúlt napokban több alkalommal is segítettek a rendőrök.