Országos összesítő

2017. 03. 21., k - 05:02
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei a számok tükrében.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 42 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 személy életét vesztette, 11 súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött.  

A szolgálatot ellátó állomány összesen 162 személyt fogott el, közülük 38 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 91 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 215 személyt állítottak elő, köztük 93 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 105 esetben foganatosítottak.

Magyarország területére 2017. március 20-án 0 óra és 2017. március 20-án 24 óra közötti időszakban 14 fő szándékozott illegálisan bejutni a magyar-szerb határon. A rendőrök és a katonák 3 főt megakadályoztak az ország területére történő illegális belépésben, 11 főt feltartóztattak és átkísértek az ideiglenes biztonsági határzáron, további 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt nyomozás: megszúrta volt élettársát

Ki szeretett volna békülni volt élettársával egy férfi Gyulán. Miután a nő közölte vele, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatukat, rátámadt és egy késsel három helyen megszúrta a nőt. 

 

Szórakozóhelyeket ellenőriztek 

Két fiatalkorút kábítószer birtoklás vétség, egy férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök a megyeszékhely rendőrkapitányságára.