Országos összesítő

2015. 09. 04., p - 05:36
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 53 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 1 balesetben 1 személy életét vesztette, további 9 baleset súlyos és 43 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 1000 személyt fogott el, ebből 32 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 75 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 243 személyt állítottak elő, köztük 134 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 5 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 110 esetben foganatosítottak.

Tiltott határátlépés miatt 3313 főt fogtak el a rendőrök, 12 fővel szemben embercsempészés, további 3 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Biciklimentő program

„A bűncselekményt és a balesetet jobb megelőzni, mint utána helyszínelni.”

 

Kirabolta tizenéves ismerősét, előzetesben van

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki először kölcsönkért egy 16 éves fiútól, majd erőszakkal elvette a pénztárcáját. A Szeghalmon történt rablás gyanúsítottját a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták.

 

Szolgálatban a strandon is

A hajdúnánási rendőrök fokozott jelenléttel biztosítják a zavartalan pihenést a nyári időszakban.

 

Egész évben az állomány egészségéért

A rendőrség egészségügyi szakterülete a testületbe jelentkezéstől a nyugdíjazásig kíséri végig a munkatársak életpályáját, gondoskodik egészségügyi, pszichológiai állapotuk megőrzéséről, javításáról és az időszakos alkalmassági vizsgálatok elvégzéséről.