Országos összesítő

2015. 09. 06., v - 06:28
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 70 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 6 balesetben 6 személy életét vesztette, további 12 baleset súlyos és 52 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 774 személyt fogott el, ebből 20 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 111 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 215 személyt állítottak elő, köztük 87 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja, és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 111 esetben foganatosítottak.

Tiltott határátlépés miatt 1002 főt fogtak el a rendőrök, 13 fővel szemben embercsempészés, további 2 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Biciklimentő program

„A bűncselekményt és a balesetet jobb megelőzni, mint utána helyszínelni.”

 

Kirabolta tizenéves ismerősét, előzetesben van

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki először kölcsönkért egy 16 éves fiútól, majd erőszakkal elvette a pénztárcáját. A Szeghalmon történt rablás gyanúsítottját a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták.

 

Szolgálatban a strandon is

A hajdúnánási rendőrök fokozott jelenléttel biztosítják a zavartalan pihenést a nyári időszakban.

 

Egész évben az állomány egészségéért

A rendőrség egészségügyi szakterülete a testületbe jelentkezéstől a nyugdíjazásig kíséri végig a munkatársak életpályáját, gondoskodik egészségügyi, pszichológiai állapotuk megőrzéséről, javításáról és az időszakos alkalmassági vizsgálatok elvégzéséről.