Öt ittas vezetőt fogtak el

2017. 06. 11., v - 08:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük egy főt rongáláson értek tetten. Hét személyt állítottak elő, köztük öt személyt ittas járművezetés gyanúja miatt.

A várpalotai járőrök 2017. június 10-én este egy személygépkocsival közlekedő férfit vontak intézkedés alá Várpalota belterületén. A helyi lakossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a sofőrt előállították mintavételre a Várpalotai Rendőrkapitányságra. Ellene – vezetői engedélyének bevonása mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. Az elmúlt 24 órában Balatonfüreden további három, Balatonalmádiban további egy járművezetővel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt a Veszprém megyei járőrök.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Koncentrált ellenőrzés Vas megye útjain

A ROADPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) kezdeményezésére Vas megyében is fokozott ellenőrzést hajtottak végre a rendőrök.