Pénzt lopott a kocsolai házból

2017. 06. 12., h - 08:54
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Beismerte a bűncselekmény elkövetését a helyi nő.

A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az ügyben egy kocsolai lakos tett bejelentést a rendőrségre, mert 2017. április 24-én délután ismeretlen tettes benyitott a házába, majd a konyhaszekrényben lévő pénztárcájából mintegy 20 000 forintot tulajdonított el.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 61 éves helyi lakost. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Az ügyben a további eljárást- a terhelt szabadlábon hagyása mellett- a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy a nyári időszakban, amikor gyakrabban vannak nyitva az ajtók és az ablakok, kiemelt figyelmet kell szentelni a vagyonbiztonságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.