Sörözőből loptak

2016. 03. 01., k - 13:14
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik gyanúsított elterelte a sértett figyelmét, míg társa ellopta a táskát. A debreceni rendőrök azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két férfit.

Egy férfi tett feljelentést 2016. február 29-én 15 óra 19 perckor a Debreceni Rendőrkapitányságon, mert aznap délben egy Debrecen, Hajnal utcában található sörözőben dolgozott, ahol ismeretlenek ellopták a pulton lévő táskáját, amelyben készpénz és iratok voltak. A sértett elmondta, hogy a vendéglátóhelyen rajta kívül két vendég tartózkodott, akik közül az egyiket már többször látta. A beszerzett adatok és a kapott személyleírás alapján a járőrök azonosították és a városban aznap elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi férfiakat. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 28 éves R. Csabát és a 32 éves P. Zoltánt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.   

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terheltekkel szemben szabadlábon hagyásuk mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.