Vádemelési javaslat

2015. 12. 07., h - 13:38
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A balmazújvárosi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 16 éves fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint egy helyi utcában kiabált és belerugott a sértett autójába.

A nyomozás adatai szerint a fiú 2015. október 10-én 0 óra 15 perc körüli időben Balmazújváros, Veres Péter utcában kiabált, majd a sértett úttest szélén parkoló autójába belerugott. A férfi miután a zajra felfigyelt lement a parkolóba az autójához, ahol meglátta a fiatalkorút, aki felült a kerékpárjára és elhagyta a helyszínt. A sértett gépkocsijával a 16 éves fiú után ment és egy helyi szórakozóhelyig követte őt, közben az esetről értesítette a rendőrséget. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek és a fiatalkorút a szórakozóhelyen elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a helyi lakossal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.