Vaskályhát rejtett a szalmabála

2013. 10. 21., h - 13:04
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az istállóban találták meg a rendőrök a lopott holmit.

A Csongrádi Rendőrkapitányságra 2013. október 18-án érkezett feljelentés, miszerint a sértett kerékpárját a város egyik kerékpártárolójából ellopták. A csongrádi rendőrök széles körű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként aznap a látókörükbe került egy 26 éves helybéli lakos. Az egyenruhások R. Ferencet lakásából előállították a Csongrádi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a kerékpárt az elmúlt éjszaka lopta el a Fő utca egyik biciklitárolójából, majd hazavitte és szétszerelte azt. A nyomozók a gyanúsítottnál tartott házkutatás során ingatlanjának melléképületében megtalálták a lopott bicikli kerekeit, valamint egy vaskályhára bukkantak, amely az istállóban a szalmabála alatt volt elrejtve. R. Ferenc a megalapozott gyanú szerint a kályhát október elején egy csongrádi tanyából tulajdonította el. A rendőrök a lopott holmit lefoglalták és visszaszolgáltatták jogos tulajdonosainak.

R. Ferenc ellen – szabadlábon hagyása mellett - lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.