Visszakerültek gazdájukhoz az elkóborolt vizslák

2017. 06. 10., szo - 14:38
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kelebiai határrendésznek köszönhetően a legyengült állatok hazatérhettek.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség munkatárását 2017. június 9-én 8 óra 30 perckor arról értesítették, hogy a tompai tranzitzóna melletti területen két legyengült állapotban lévő kutya kóborol, akiken látszott, hogy legyengültek, a nagy meleg megviselte szervezetüket, a járás is nehezükre esett.

A határátkelőhelyen lévő, a kutyák azonosítására szolgáló chipolvasó készülék segítségével sikerült a kutyák regisztrációs kódját megtudni. A kód alapján a körzeti állatorvos segítségével azonosították a kutyák gazdáját, akit azonnal értesített a határrendész. Az aggódó tulajdonos rövid időn belül meg is jelent, aki nagyon megörült, amikor meglátta házi kedvenceit. Maya, a 3 éves nőstény és Füles, a 7 éves kan, törzskönyves magyar vizslák szerető gazdájukkal térhettek haza az egy napos kóborlás után. A négylábúak gazdája megköszönte a határrendész intézkedését.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.