Zala megyei balesetek

2017. 04. 17., h - 08:30
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy férfi 2017. április 16-án 10 óra körül közlekedett Gellénháza irányából Zalaegerszeg felé Suzuki típusú személyautóval, amikor eddig még ismeretlen körülmények között lesodródott az útról, nekiütközött egy jelzőtáblának, majd egy füves területen állt meg. A balesetben a sofőr nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Zalaegerszegen, a Botfa utcában közlekedett egy férfi 12 óra körül motorkerékpárral, amikor eddig még ismeretlen körülmények között elesett. A motoros férfi a balesetben nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.