Zokniba rejtette a kábítószert Csornán

2017. 05. 28., v - 08:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség egy bősárkányi gyanúsított ellen, akinél kábítószert találtak és bódult állapotban vezetett.

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást folytatott egy 35 éves bősárkányi férfi ellen kábítószer birtoklása bűntett és bódult állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A helyi járőrök 2016. augusztus 9-én az esti órákban Csorna belterületén közúti ellenőrzésen igazoltatták egy személyautó vezetőjét. Az intézkedő rendőrök a férfi ideges viselkedése miatt átvizsgálták ruházatát és a járművet. Két gyermekzokniba rejtve zöld növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port tartalmazó fecskendőket és tablettákat találtak, amiket lefoglaltak. A 35 éves férfi elismerte, hogy korábban fogyasztott kábítószert.

A sofőrrel szemben alkalmazott gyorsteszt többféle illegális szer használatára is pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök elfogták és mintavétel céljából előállították. A szakértői vélemények alapján a bősárkányi lakos bódult állapotban vezetett, a lefoglalt anyagok pedig kábítószernek minősülnek. A nyomozók a gépkocsi vezetőjét gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

A Csornai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.