Baleset az M1-es autópályán

2017. 01. 11., sze - 18:49
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ausztria felé vezető oldalon a 41-es kilométerszelvényénél két jármű ütközött.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történtek az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán 2017. január 11-én 17 óra 40 perc körül a 41-es kilométerszelvénynél. Az elsődleges adatok alapján két gépjármű eddig tisztázatlan okból egymásnak ütközött. A balesettel érintett járművek a külső és a leálló sávot is teljesen elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellett a belső forgalmi sávon halad. Kérjük óvatosan vezessenek!

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.