Baleset történt a 37-es számú főút erdőbényei elágazásában

2017. 04. 21., p - 12:33
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Három személygépkocsi ütközött össze.

Közúti közlekedési baleset történt a 37-es számú főút 46-os kilométerszelvényében, az erdőbényei elágazásban 2017. április 21-én 12 óra körül. Eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi ütközött össze, a jelenlegi adatok szerint személyi sérülés nem történt. A főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta, a forgalmat Szeginél és Szegilongnál a 3801-es számú útra terelik.

Kérjük, az érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek!

teljes útlezárás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.