Befejezték a helyszínelést az 51-es főúton

2017. 06. 12., h - 14:40
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Dunavarsány térségében zavartalanul halad a forgalom.

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze két személygépkocsi 2017. június 12-én 11 órakor Dunavarsány lakott területén belül az 51-es főút és a Sport utca kereszteződésében. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, ketten megsérültek.

A helyszínelést a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték, az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul halad.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.

 

Az év rendőrei

Április 26-án a Rendőrségi Igazgatási Központban és a Belügyminisztérium márvány­aulájában tartottak ünnepséget a rendőr- és tűzoltónap alkalmából.

 

Véradással nyújtottak segítséget

Ismét véradó napot tartottak a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy az egyenruhások vérükkel is segíthessenek a bajba jutottakon.