Egy esetben színeződött el a szonda

2016. 11. 28., h - 17:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt héten a veszprémi rendőrök 34 közlekedési balesetnél intézkedtek. Egy esetben mutatott az alkoholszonda pozitív értéket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2016. november 21. és november 27. között 8 személyi sérüléssel járó és 36 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési balesetekben egy járművezetőnél lett pozitív az alkoholteszteres vizsgálat.

A Sümegi Rendőrőrs járőreit 2016. november 26-án 15 óra 30 perc körül riasztották egy közúti közlekedési balesethez. Egy 35 éves csabrendeki férfi Sümeg felől közlekedett személygépkocsijával Bazsi irányába, majd haladása során áttért a másik forgalmi sávba és a vízelvezető árokba sodródott a gépjárművel. A vezetőnél alkalmazott alkoholszondás vizsgálat szeszes ital fogyasztását mutatta ki, ezért a férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.