Egy esetben színeződött el a szonda

2016. 11. 28., h - 17:38
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt héten a veszprémi rendőrök 34 közlekedési balesetnél intézkedtek. Egy esetben mutatott az alkoholszonda pozitív értéket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2016. november 21. és november 27. között 8 személyi sérüléssel járó és 36 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt.

A személyi sérüléssel nem járó közúti közlekedési balesetekben egy járművezetőnél lett pozitív az alkoholteszteres vizsgálat.

A Sümegi Rendőrőrs járőreit 2016. november 26-án 15 óra 30 perc körül riasztották egy közúti közlekedési balesethez. Egy 35 éves csabrendeki férfi Sümeg felől közlekedett személygépkocsijával Bazsi irányába, majd haladása során áttért a másik forgalmi sávba és a vízelvezető árokba sodródott a gépjárművel. A vezetőnél alkalmazott alkoholszondás vizsgálat szeszes ital fogyasztását mutatta ki, ezért a férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.