Félpályán megindult a forgalom az M1-esen

2016. 06. 03., p - 20:24
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet, így félpályán megindult a forgalom az M1-es autópálya 113. kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető oldalon.

A Katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet annál a balesetnél, ahol korábban kigyulladt egy személyautókat szállító kamion, így a tűzeset helyszínén 2016. június 3-án 20 óra 15 perckor rendőri irányítás mellett, félpályán megindult a forgalom.

Az érintett útszakaszon a műszaki mentés ideje alatt körülbelül három kilométeren torlódtak fel a járművek, ezért kérjük az erre haladó gépjárművezetőket, hogy a tűzeset helyszínén fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Félpályán haladhat a forgalom az M1-esen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.