Forgalomtorlódás az M7-es autópályán

2015. 05. 01., p - 11:26
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Lépésben haladnak a járművek.

Az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán 2015. május 1-jén a délelőtti órákban megerősödött a járműfogalom, amely következtében a 90-es kilométerszelvénytől több kilométeres torlódás alakult ki. A rendőrség a Balaton északi partjára tartók részére kerülő útvonalként a 8-as számú főútvonalat javasolja.

 

A balesetek elkerülése végett kérjük a járművezetők fokozott figyelemét, türelmét!

Forgalomtorlódás

Ajánlott kerülőút


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.