Gyalogost ütött el

2016. 12. 13., k - 17:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zártak le az ajkai rendőrök egy közlekedési baleset miatt indult eljárást.

A nyomozás adatai szerint 2016. november 8-án este egy személygépkocsi vezetője Ajkán, a Szabadság téren lévő gyalogos átkelőhelyen - a Kresz szabályokat megszegve - nem adta meg az elsőbbséget, és elütött egy gyalogost. A 15 éves ajkai lány az ütközést követően a földre esett és megsérült.

Az autó vezetőjével szemben közúti baleset okozása miatt indult eljárást az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tisztelgés a tiszteknek

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának 102 hallgatója ünnepélyes keretek között, a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt tett tiszti esküt június 27-én délelőtt a budai Várban, a Kapisztrán téren.

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.