Halálos baleset az M5-ös autópályán

2014. 08. 03., v - 08:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az M5-ös autópálya Szeged felé haladó oldalán teljes pályazár van halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, az M5-ös autópálya Budapestről Szeged felé tartó oldalán, a jobb pályatest 83-as kilométerének közelében 2014. augusztus 3-án 6 órakor közúti közlekedési baleset történt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy olasz felségjelzésű személygépkocsinak ütközött neki hátulról egy román felségjelzésű személygépkocsi. A román hatósági jelzéssel ellátott autó megpördült, a szalagkorlátnak, majd a felüljáró betonpillérének ütközött. A jármű férfi vezetője a helyszínen elhunyt, az utasok pedig mindhárman megsérültek.

A baleseti helyszínelés idejére a jobb pályatestet teljesen lezárták.

A rendőrök Kecskemét Északnál leterelik a forgalmat, és az 52-es útnál, a dunaföldvári felhajtónál lehet visszahajtani az autópályára.

Az arra közlekedők megértését és türelmét kérjük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Futballmérkőzés Kazincbarcikán

A rendőrség a megrendezésre kerülő sportesemény kapcsán kiemelt figyelmet fordít a csapatok, és szurkolók tájékoztatására.

 

Ittasan vezetett a rendőrkapitányságra

Egy hozzátartozója telefonhívására érkezett autójával a Kazincbarcikai Rendőrkapitánysághoz az a férfi, akit a járőrök az épület előtt igazoltattak, és a nála alkalmazott alkoholszonda 2,38-as értéket mutatott.

 

Véradást tartottak Szombathelyen

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Vöröskereszt Vas Megyei Szervezetével 2020. augusztus 12-én és 2020. augusztus 13-án közös véradó napot tartott.

 

Ittasan vezettek

A debreceni rendőrök befejezték az ügyek vizsgálatát.