Ismét járható a 8303-as út (fotóval frissítve)

2014. 11. 09., v - 12:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a helyszínelés a 8303-as úton Nagytevel és Homokbödöge között, ahol 2014. november 9-én 3 óra 35 perc körüli időben halálos kimenetelű közlekedési baleset történt.

Az elsődlegesen rendelkezésre álló adatok alapján a baleset akkor következett be, amikor a Homokbödöge felől Nagytevel irányába hajtó személyautó egy balra ívelő útkanyarulatban jobbra lesodródott és behajtott az út szélén gyalogosan közlekedő ötfős csoport tagjai közé. A baleset következtében egy 19 éves nagyteveli nő a helyszínen életét vesztette, négyen pedig megsérültek. Az útszakaszon teljes útlezárás mellett folyt a baleseti helyszínelés, amely 2014. november 9-én 7 óra 25 perckor befejeződött, az útszakasz újra járható.

A baleset körülményeit a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.