Javul a helyzet a Mátrában - frissítve

2017. 04. 21., p - 14:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Várhatóan estére megszűnik az útlezárás a 24-es számú főúton.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kedvező időjárásnak köszönhetően jelentősen javult a 24-es számú főút állapota a Mátrában. Az érintett útszakasz karbantartási munkálatai várhatóan 2017. április 21-én az esti órákban fognak befejeződni, mivel az útra dőlt fák takarítsa még jelenleg is tart.  

A 2408-as, illetve 2505-ös számú utak az Egererdő Zrt. és Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságának tájékoztatása alapján várhatóan még több napig le lesznek zárva az úttestre dőlt fák, illetve lehullott gallyak miatt.

A rendőrség kéri, hogy a hegyvidéki utakat csak indokolt esetben vegyék igénybe, azokon továbbra is fokozott óvatossággal, az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A lezárt utak, illetve turista útvonalak látogatása továbbra is balesetveszéllyel jár, ezért kérjük, hogy azokat ne használják. 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.