Javul a helyzet a Mátrában - frissítve

2017. 04. 21., p - 14:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Várhatóan estére megszűnik az útlezárás a 24-es számú főúton.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kedvező időjárásnak köszönhetően jelentősen javult a 24-es számú főút állapota a Mátrában. Az érintett útszakasz karbantartási munkálatai várhatóan 2017. április 21-én az esti órákban fognak befejeződni, mivel az útra dőlt fák takarítsa még jelenleg is tart.  

A 2408-as, illetve 2505-ös számú utak az Egererdő Zrt. és Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságának tájékoztatása alapján várhatóan még több napig le lesznek zárva az úttestre dőlt fák, illetve lehullott gallyak miatt.

A rendőrség kéri, hogy a hegyvidéki utakat csak indokolt esetben vegyék igénybe, azokon továbbra is fokozott óvatossággal, az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A lezárt utak, illetve turista útvonalak látogatása továbbra is balesetveszéllyel jár, ezért kérjük, hogy azokat ne használják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsokat akart Magyarországra csempészni

Egy bolgár férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.