Javul a helyzet a Mátrában - frissítve

2017. 04. 21., p - 14:44
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Várhatóan estére megszűnik az útlezárás a 24-es számú főúton.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a kedvező időjárásnak köszönhetően jelentősen javult a 24-es számú főút állapota a Mátrában. Az érintett útszakasz karbantartási munkálatai várhatóan 2017. április 21-én az esti órákban fognak befejeződni, mivel az útra dőlt fák takarítsa még jelenleg is tart.  

A 2408-as, illetve 2505-ös számú utak az Egererdő Zrt. és Magyar Közút Nonprofit Zrt. Heves Megyei Igazgatóságának tájékoztatása alapján várhatóan még több napig le lesznek zárva az úttestre dőlt fák, illetve lehullott gallyak miatt.

A rendőrség kéri, hogy a hegyvidéki utakat csak indokolt esetben vegyék igénybe, azokon továbbra is fokozott óvatossággal, az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A lezárt utak, illetve turista útvonalak látogatása továbbra is balesetveszéllyel jár, ezért kérjük, hogy azokat ne használják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.