Meghalt az utas

2014. 12. 18., cs - 20:46
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Szegeden az Izabella hídnál.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint Szegeden, a Rókusi körúton közlekedett egy 26 éves helyi lakos az általa vezetett BMW típusú személyautóval 2014. december 18-án 18 óra 37 perckor.  Az elsődleges adatok alapján a férfi felhajtott az Izabella hídra, ahol többször sávot váltott. Az egyik ilyen manőver során – eddig tisztázatlan okokból – áttért a menetirány szerinti baloldalra és nekiütközött a szemből szabályosan érkező Hyundai típusú gépkocsinak. A baleset során az utóbbi autó utasa, egy 66 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítását követően életét vesztette. A gépjármű sofőrje – jelenlegi információk szerint – súlyosan sérült.

A Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök is meglepődtek

Aligátorteknős, krokodil és kígyó – több, engedélyhez kötött veszélyes állat is előkerült abból a házból, amihez egy bejelentés alapján vonultak ki a rendőrök, fő csapás irányként kábítószert kerestek. Nem csak azt találtak.

 

Lezárt akta: anya és fia fosztotta ki

Három bűncselekmény miatt folytattak nyomozást a Bács-Kiskun megyei rendőrök. Az ügyet lezárták, és az iratokat átadták a főügyészségnek.