Öten sérültek meg egy autóban (fotókkal)

2015. 02. 16., h - 09:15
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Két autó ütközött össze Nemesapátinál.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 15-én 19 óra 5 perckor a 76-os főúton, Nagykapornak irányából Zalaegerszeg felé közlekedett egy 41 éves tapolcai férfi Toyota Corolla típusú személyautójával. A 43+800-as kilométerszelvényben eddig még tisztázatlan körülmények között összeütközött egy Renault Express típusú teherautóval.

A karambolban a személyautó vezetője nem, míg a teherautó 53 éves fonyódi sofőrje és a hátul ülő 52 éves felesége az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A Renault teherautó többi utasai egy 60 éves férfi, egy 55 éves asszony, valamint egy fiatal nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett az ütközésben.

A baleset körülményeit a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. 

közlekedési baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a nyaklánckitépő

A kispesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy héten belül két alkalommal nyakláncot, két alkalommal pedig fülbevalót tépett ki a sértettek nyakából, illetve füléből.

 

Lelőtte szomszédja kutyáját

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lelőtt egy kutyát, majd egy zsákba tette a tetemet és egy bokor alá rejtette Garé határában.

 

Befejezett ügy

A tilos jelzés ellenére, a sínekre hajtott egy 59 éves férfi a járművével. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.