Teljes útlezárás a 8. számú főútvonalon

2016. 12. 05., h - 15:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség bizonyítási kísérlet miatt korlátozza a 8. számú út és a 8401-es út kereszteződése forgalmát december 6-án.

Az Ajkai Rendőrkapitányság egy közlekedési baleset ügyében bizonyítási kísérletet hajt végre 2016. december 6-án 11 óra és 13 óra között a 8. számú főút 85 kilométerszelvénye és a 8401-es út kereszteződése közötti útszakaszon. Az eljárási cselekmény idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárják.

Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé 2016. december 6-án a nyomozati cselekmény megvalósulását, 2016. december 8-án 11 óra és 13 óra között újból kísérletet tesznek a rendőrök a végrehajtására.

A főút forgalmát rendőri irányítás mellett Ajka-Bakonygyepes, Forrás utca -Fő utca -8401-es út –Noszlop, Dózsa György utca –Sport utca –Szabadság utca -8402-es számú útvonalon terelik.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

bizonyítási kísérlet -baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.