Torlódik a tehergépjármű-forgalom az M1-es autópályán

2016. 04. 25., h - 13:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű határellenőrzést végeznek a hegyeshalmi határátlépési pontnál.

Az osztrák hatóságok által 2016. április 25-én bevezetett határellenőrzés miatt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál a tehergépjármű-forgalom tekintetében lassú haladásra kell számítani, 13 órakor körülbelül négy kilométeres a torlódás. Az ellenőrzés miatt a személygépjárművek egy forgalmi sávon haladhatnak, ami jelenleg nem okoz fennakadást.

A Győr-Moson-Sorpon Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a tehergépjármű-vezetőket, hogy aki teheti a hegyeshalmi határátlépési pont helyett a rajkai határnál hagyja el az országot. A rendőrség a honlapján közlemények útján és az autópályák elektronikus tájékoztató tábláin folyamatosan tájékoztatja a nyilvánosságot a torlódás mértékéről.

Forgalmi torlódás, M1-es autópálya


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

 

Körözött Peugeot Makón

A rendőrök a szlovén hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Makó belterületén.