Torlódik a tehergépjármű-forgalom az M1-es autópályán

2016. 04. 25., h - 13:15
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű határellenőrzést végeznek a hegyeshalmi határátlépési pontnál.

Az osztrák hatóságok által 2016. április 25-én bevezetett határellenőrzés miatt az M1-es autópálya Ausztria felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátlépési pontnál a tehergépjármű-forgalom tekintetében lassú haladásra kell számítani, 13 órakor körülbelül négy kilométeres a torlódás. Az ellenőrzés miatt a személygépjárművek egy forgalmi sávon haladhatnak, ami jelenleg nem okoz fennakadást.

A Győr-Moson-Sorpon Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a tehergépjármű-vezetőket, hogy aki teheti a hegyeshalmi határátlépési pont helyett a rajkai határnál hagyja el az országot. A rendőrség a honlapján közlemények útján és az autópályák elektronikus tájékoztató tábláin folyamatosan tájékoztatja a nyilvánosságot a torlódás mértékéről.

Forgalmi torlódás, M1-es autópálya


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.